Персональна сторінка Коваліва Олександера Івановича
Головна Істина Спогади
Спогади
Зміна шляхів… PDF Друкувати Електронна адреса
Істина - Спогади
Написав Oleksander Kovaliv   
Неділя, 31 липня 2022 08:44

Науково-практичні вимоги – Олександера Коваліва…


Сьогодні як ніколи проявилася вимога зміни шляхів корекції суспільної поведінки стосовно безумовного виконання (імплементації) чинних земельних норм Основного Закону України – з точки зору дії законів неживої і живої природи та суспільства – в процесі реалізації Нової парадигми звершення земельної реформи в Україні.
Останнє оновлення на П'ятниця, 02 вересня 2022 08:30
Детальніше...
 
Круглий стіл – в НААН… PDF Друкувати Електронна адреса
Істина - Спогади
Написав Oleksander Kovaliv   
Неділя, 26 червня 2022 13:31

Черговий Круглий стіл – в НААН…

За чергової ініціативи д.е.н., професора, академіка Національна академія аграрних наук України (НААН), радника Президії НААН Новаковського Леоніда Яковича – безпосереднього учасника процесу трансформації земельних відносив в Україні (від самого початку «перебудови» в СРСР) – 23 червня 2022 року відбувся (в очному режимі та дистанційному режимі он-лайн) Круглий стіл на тему: «Український чорнозем: охорона, моніторинг, землеустрій».

Останнє оновлення на Понеділок, 27 червня 2022 18:36
Детальніше...
 
Зарита «земельна собака»… PDF Друкувати Електронна адреса
Істина - Спогади
Написав Oleksander Kovaliv   
П'ятниця, 07 травня 2021 11:25
Російський «слід» в реформі ринку землі

Здається текст моєї статті, що вийшов під цією назвою (Російський «слід» в реформі ринку землі), чекав моменту (6 квітня 2021 року) першого візиту до України високопоставленого представника нової американської влади  після обрання президентом Джо Байдена.

Державний секретар США Ентоні Блінкен, який  провів у Києві низку зустрічей — з депутатами Верховної Ради, президентом, урядом, митрополитом Епіфанієм, представниками громадянського суспільства і родинами посольства СШАвважає: два вороги української державності — Росія і олігархат.
Останнє оновлення на Неділя, 20 лютого 2022 10:31
Детальніше...
 
Нові знання - для академіків НААН... PDF Друкувати Електронна адреса
Істина - Спогади
Написав Oleksander Kovaliv   
Вівторок, 02 лютого 2021 13:54
НЕ ЗНАННЯ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ - НЕ ЗВІЛЬНЯЄ ВІД ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ...

Для того, щоб не повторюватися в своїх текстах і вести предметну розмову про «Концептуальні засади звершення земельної реформи в Україні як нової парадигми» - лише з тими, - хто цілковито усвідомить і погодиться із здобутими мною новими знаннями стосовно земельних відносин і природокористування у світлі вимог чинних норм Конституції України, основні з яких я також виклав в "Довідці..." - розданій на Загальних зборах Відділення аграрної економіки і продовольства НААН - 27 лютого 2020 року, а також з метою полегшення бажаючим - в пошуку даного матеріалу (Довідки), доцільно повторити мою інформацію, викладену на цій сторінці, - 3 березня 2020 року, а саме...

Детальніше...
 
ГОЛОВНИЙ ОБ’ЄКТ ДЕРЖАВНОЇ АНТИКОРУПЦІЙНОЇ ПОЛІТИКИ PDF Друкувати Електронна адреса
Істина - Спогади
Написав Oleksander Kovaliv   
П'ятниця, 11 грудня 2020 11:22

Прийняв участь в V Міжнародній науково-практичній конференції «Реалізація державної антикорупційної політики в міжнародному вимірі», яка відбулася 9-10 грудня 2020 р. в Національній академії внутрішніх справ (м. Київ, пл. Солом’янська, 1)

Зробив завершуючу доповідь і надав тези на тему: «Земля та її природні ресурси як основний капітал нації та головний об’єкт державної антикорупційної політики в Україні», а саме:
Останнє оновлення на Вівторок, 02 лютого 2021 14:43
Детальніше...
 
«ПочатокПопередня12345678910НаступнаКінець»

Сторінка 3 з 13
© 2024 kovaliv.kiev.ua. Всі права захищено.
© 2008 Копіювання тексту без вказання лінку на орігінал - заборенено!