Персональна сторінка Коваліва Олександера Івановича
Головна Статті Дзеркало тижня
Статті


"Дебет-кредит" земельних інтересів PDF Друкувати Електронна адреса
Урядовий кур'єр
Написав Oleksander Kovaliv   
П'ятниця, 25 березня 2011 08:51

 

Перші трансакції - державі...

У вівторок (9 жовтня 2013) в ННЦ "Інститут аграрної економіки" НААН України відбувся круглий стіл стосовно "агрохолдингів"... Сьогодні (11 жовтня 2013) в Мінагрополітики (Аграрній союз України) мають вести розмову про обіг (ринок) родючих земель. Мене запрошують, - але чи ПОЧУЮТЬ...

Для чого писати щось нове, коли до цього часу не вирішено пропоноване..., зокрема доречно нагадати...

 

Газета центральних органів виконавчої влади «Урядовий кур’єр», від 23 березня 2011 року № 52 (4450)

 

"Дебет-кредит" земельних інтересів

На порядку денному - запровадження обігу родючих земель

Сьогодні у Верховній Раді відбудуться парламентські слухання на тему: "Земля в українській долі: ситуація у земельній сфері, законодавче забезпечення земельних відносин та практика його реалізації". Конкретизувати проблематику та шляхи її розв'язання редакція попросила завідуючого відділом Інституту агроекології та економіки природокористування Національної академії аграрних наук, кандидата економічних наук Олександера КОВАЛІВА.

Останнє оновлення на П'ятниця, 11 жовтня 2013 08:21
Детальніше...
 
Пропоную впорядкувати систему PDF Друкувати Електронна адреса
Інші
Написав Oleksander Kovaliv   
Неділя, 13 лютого 2011 21:17

 

Впорядкування системи існуючих державних інститутів та інституцій, які мають відношення до питань землі та її природних ресурсів


Необхідно якнайшвидше (в комплексі з іншими заходами) провести впорядкування системи існуючих державних інститутів та інституцій, які мають відношення до питань землі та її природних ресурсів, а не просто реорганізувати (перейменувати, розтягнути) чи перепідпорядкувати і перейменувати Держкомзем України, або щось інше.

Пропоную Указом Президента України чи постановою Кабінету Міністрів України “Про реалізацію стратегічних національних інтересів у сферах земельних відносин та природокористування” реформувати систему існуючих державних інститутів та інституцій в цій сфері.

Останнє оновлення на Четвер, 03 березня 2011 20:34
Детальніше...
 
Прпоную оновлені ренти PDF Друкувати Електронна адреса
Інші
Написав Oleksander Kovaliv   
Неділя, 13 лютого 2011 21:16

Запровадження системи одержання збалансованих прибутків внаслідок пропонованого земле- та природокористування на новій рентній основі

Основна ціль любої діяльності - одержання прибутку !..


Оскільки у приватній власності перебувають лише земельні ділянки, а не просто земля та її природні ресурси (основне національне багатство) та інші передумови, тому запровадження механізмів одержання збалансованих прибутків (доходів), в тому числі на користь суспільства, внаслідок такого земле- та природокористування має бути розмежованим і базуватися на новій рентній основі (авторські пропозиції).

Останнє оновлення на Четвер, 03 березня 2011 20:35
Детальніше...
 
Офіційний виступ в інституті П.Т. Саблука - вперше... PDF Друкувати Електронна адреса
Інші
Написав Oleksander Kovaliv   
Четвер, 03 лютого 2011 10:33

 

Реалізаця Комплексної національної регуляторної політики криється в питаннях землі та її природних ресурсах - основне національне багатство України


27 лютого 2009 року в рамках Всеукраїнського конгресу вчених економістів-аграрників, який проходив в Національному науковому центрі «Інститут аграрної економіки» УААН, я виступив вперше в цих стінах і зробив наглядну презентацію на тему: «Національна регуляторна політика на новій рентній основі». При цьому свою коротку доповідь акцентував на землях сільськогосподарського призначення.

Пропоную витяг із стенограми (110-115), опублікованої в збірнику матеріалів Одинадцятих річних зборів Всеукраїнського конгресу вчених економістів-аграрників 26-27 лютого 2009 року.

Останнє оновлення на Четвер, 03 лютого 2011 10:51
Детальніше...
 
Земля - за Конституцією... PDF Друкувати Електронна адреса
Урядовий кур'єр
Написав Oleksander Kovaliv   
П'ятниця, 14 січня 2011 22:08
 
Газета центральних органів виконавчої влади «Урядовий кур’єр», від 14 січня 2011 року № 6 (4404)

 

"У кого земля - в того влада!"

 

Член робочої групи з підготовки пропозицій щодо питань земельної реформи при Президентові України Олександер КОВАЛІВ Газета "Урядовий кур'єр" чимало уваги приділяє вкрай актуальним земельним відносинам та земельній реформі.

Останнє оновлення на Неділя, 06 листопада 2011 21:20
Детальніше...
 
«ПочатокПопередня11121314151617181920НаступнаКінець»

Сторінка 17 з 24
© 2024 kovaliv.kiev.ua. Всі права захищено.
© 2008 Копіювання тексту без вказання лінку на орігінал - заборенено!