Персональна сторінка Коваліва Олександера Івановича
Головна Істина Деякі роздуми
Деякі роздуми
Так не пропонує жодна політична сила... PDF Друкувати Електронна адреса
Істина - Деякі роздуми
Написав Oleksander Kovaliv   
Неділя, 20 червня 2010 09:57

 !8 березня 2013 року за ініціативи голови Комітету з питань аграрної політики та земельних відносин Верховної Ради України Григорія Калетніка, якого нещодавно було обрано академіком НААН України, відбулася серйозна розмова за участь майже всіх провідних вчених (переважно академіків) -творців реформ впродовж всіх років незалежності (і до того...) стосовно стану і перспективи реформування земельних відносин в Україні.

Оскільки центральне місце зайняло твердження про відсутність до цього часу ІДЕЇ та МЕТИ розвитку земельної та аграрної реформ в Україні, вважаю доречним повторно запросити ВАС, шановні українці до раніше (вже повторно) виставленої статті - ще (неділя, 20 червня 2010 09:57) майже два роки тому, і повторно - після Парламентських слуханнях в 2011 році щодо ринку земель... Там йшлося:

Приємно було читати і слухати, в тому числі на Комітетських та Парламентських слуханнях в 2011 році щодо ринку земель, - як багато вчених, практиків і політиків дружньо заговорили про першочергове право держави у разі відчуження безоплатно набутих у власність земель, незалежно від того хто ними фактично користується чи володіє, про необхідність створення спеціальної державної (національної) установи та багато іншого, про що мною вже давно висвітлювалось в пресі, зокрема в газеті центральних органів виконавчої влади «Урядовий кур’єр». Про це багато також сказано на даному сайті... Зокрема,  Подальша внутрішня політика в Україні на новій рентній основіЗасади національної політики Сподівався на порядність таких активістів (за винятком Агросоюзу), котрі будуть посилатись на авторство, бо живу під гаслом: “ЩО ЗНАЙШОВ – ТЕ ВАШЕ.., ЩО ЗГУБИВ – МОЄ !..”... Однак - "кишка затонка" - і продовжують робити кроки не втому напрямку... Наприклад, створили пародію - Земельний банк...         А я продовжую повторювати...

 

   КЛЮЧ УСПІХУ - В НАЦІОНАЛЬНІЙ КОМОРІ

Ключ до розв’язання наявних проблем і не узгоджень, в тому числі  в сільській місцевості та в аграрному секторі економіки криється в питаннях землі та її природних ресурсів - основне національне багатство.

Останнє оновлення на Неділя, 12 травня 2013 12:49
Детальніше...
 
Учасники вільного ринку землі. PDF Друкувати Електронна адреса
Істина - Деякі роздуми
Написав Oleksander Kovaliv   
Понеділок, 24 травня 2010 06:56


Хто і що має продавати чи купувати ?

 Якщо оцінити потенційних продавців розпайованих земель, то це всі власники земельних паїв, з яких майже дві третини пенсійного і перед пенсійного віку і самостійно використовувати земельні кусочки не можуть та й не хочуть.

Останнє оновлення на Субота, 22 січня 2011 20:04
Детальніше...
 
Я - не один !.. PDF Друкувати Електронна адреса
Істина - Деякі роздуми
Написав Oleksander Kovaliv   
Неділя, 16 травня 2010 11:40

 

Пробудження почальсь в наукових колах...

 

Останнім часом дуже багато захищено дисертацій, в тому числі докторських, пов'язаних із земельними та аграрними реформами. Всі монографії і книжки - не перечитати...

Цими днями я мав честь трішки зануритись в наукові праці "з цікавими хмарами" знайомих мені людей... Коли стукають, - відчиняйте !..

Після прочитаного - можу стверджувати, що лиш тепер почався справжній процес пробудження і відкриття очей на реальний стан справ “недолугого реформування” - не лише в окремого практика чи вченого, але - в цілих груп науковців, зокрема Інституту проблем національної безпеки РНБО України.

Останнє оновлення на Неділя, 16 травня 2010 14:17
Детальніше...
 
Коли стукають, - відчиняйте !.. PDF Друкувати Електронна адреса
Істина - Деякі роздуми
Написав Oleksander Kovaliv   
Четвер, 13 травня 2010 22:16

Ми за професіоналізм у земельній справі ...


Сьогодні Анатолій Дмитрович Юрченко виконав свою новорічну обіцянку Землевпорядники - професіонали - в дії... й подарував мені дві книжки під назвою “Сучасна земельна політика України” та “Земельні відносини в Україні”. Гарні картинки на обкладинках. Обидві з цікавими хмарами... - напевно над Україною...

Тепер треба викроїти часу, щоб їх “проштудіювати”...

На щось нове і корисне буду посилатись, адже лише за допомогою чесних і відповідальних людей можна рухатись — вперед...

Бажаю міцного здоров'я! Щастя! та відповідних друзів для реалізації задуманого...

Останнє оновлення на Неділя, 16 травня 2010 11:28
 
Надія помирає останньою... PDF Друкувати Електронна адреса
Істина - Деякі роздуми
Написав Oleksander Kovaliv   
Неділя, 18 квітня 2010 11:48

Якщо Хтось - Когось не знає... — це не означає, - що Його не існує...


Керуючись цією істинною та інколи примовляючи, що: - “Я не Кашпіровський...” - пропоную небайдужим людям познайомитись з моїми пропозиціями...  Даю їм свої публікації, проекти указів, законів, постанов..., запрошую на свій сайт, адже — НАДІЯ ПОМИРАЄ ОСТАННЬОЮ !..

Останнє оновлення на Понеділок, 29 листопада 2010 21:45
Детальніше...
 
«ПочатокПопередня12345678910НаступнаКінець»

Сторінка 8 з 11
© 2024 kovaliv.kiev.ua. Всі права захищено.
© 2008 Копіювання тексту без вказання лінку на орігінал - заборенено!